FAQ Page

FAQ

Sună-ne la +40 758 455 640 sau lasă-ne un mesaj pe social media sau email contact@decoreala.ro

CUM COMAND?

Pentru a realiza o comandă pe site-ul nostru, trebuie doar să selectezi produsul dorit, să îți alegi nuanța, dacă este cazul, să îl adaugi în coșul de cumpărături, să dai checkout și să plasezi comanda.

Opțiuni de livrare

Livrările de pe decoreala.ro se fac prin firma de curierat Cargus în colaborare cu LivrăriOnline.ro.

Toate comenzile plasate astăzi vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. Vă rugăm să vă luați o marjă de eroare pentru timpul de livrare de minim 2 zile, uneori apărând întârzieri din cauza logisticii.

Taxa de transport diferă în funcție de metoda de livrare aleasă și modul de plată, după cum urmează:

 • LIVRARE LA UȘĂ cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii: 15 RON*
 • LIVRARE LA UȘĂ cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 18 RON*
 • LIVRARE LA PACHETOMAT: 10 RON ( pentru a afla ce punct de ridicare se află cel mai aprope de tine verifică harta la checkout)

* Prețurile sunt valabile doar pentru localitățile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat și nu necesită km în plus. În cazul localităților îndepărtate, taxa pentru livrarea la ușă cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii este de 25 lei, iar pentru livrarea la ușă cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 28 lei.

!! Toate taxele de transport ce figurează în categoria Firmă de curierat- LivrăriOnline sunt aproximative, deoarece suma exactă va fi calculată de către sistem în pagina comenzii. Intră acolo și vezi taxa ta de livrare!

Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 150 RON, livrarea este din partea noastră.

Prețurile afișate mai sus sunt valabile doar pe teritoriul României!

Metode de plată

Decoreala.ro vă pune la dispoziție doar plata cu cardul în momentul efectuării comenzii.

Plata se efectuează securizat prin intermediul MobilPay.

politica de retur

CADRUL LEGAL

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță:
* consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile incepând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de vânzător.
* dreptul de retur este valabil doar pentru clienții persoane fizice care au achiziționat produse de la magazinul online decoreala.ro conform art.2 alin.(1) din O.U.G Nr.34/2014
* produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

EXCEPȚIILE

Nu pot fi denunțate contractele care au ca obiect furnizarea următoarelor categorii de produse:

 1. baloane folie sau latex care nu se află în ambalajul original sigilat
 2. produse degradate, cu conținut lipsă / diferit față de cel livrat

EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

 • Consumatorul informează decoreala.ro cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea unui formular de retur disponibil aici:
 • Formularul completat și semnat va fi trimis prin email la adresa contact@decoreala.ro urmând ca ulterior să primești instrucțiunile pentru trimiterea produsului retur.

* La acest e-mail se vor atașa copii ale următoarelor documente: copie factură fiscala, aviz de însoțire a mărfii/AWB;
* Cererea de retur va fi aprobată și înregistrată în sistem doar dacă datale menționate sunt corecte și complete și dacă îndeplinește condițiile obligatorii de aplicare procedura retur pentru produsele cumpărate;
* In maxim 3 zile lucrătoare cumpărătorul va primi pe e-mail un număr de înregistrare de retur (NR-RMA) și detalii privind aplicarea procedurii de retur.

COSTURI ȘI TAXE SPECIALE PENTRU RENUNȚAREA LA CUMPĂRARE

Costuri suportate de catre vânzător*:

 • Costuri de retur și transport curier pentru produsul în cazul căruia cumpărătorul renunță la achiziționarea produsului în termen de 14 zile lucrătoare de la recepția produsului. ( art.14. punctul 2 )
 • Produs ce nu este conform cu specificațiile din oferta vânzătorului, excepție făcând cazurile în care nuanța unui produs diferă foarte puțin din cauza ecranelor de pe care a fost vizualizat si comandat.
 • Produs ce nu este conform specificațiilor menționate în comanda cumpărătorului.
 • Produs nefuncțional în primele 48 de ore de la recepție sau colete ce prezintă deteriorari la recepție.

*Notă (dacă defectul de nefuncționare este semnalat în primele 48 ore de la recepție)

RAMBURSAREA SUMELOR

 • Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisă de către vânzător(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4)

De reținut

 • Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgărieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.
 • Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).

politica de confidențialitate

Decoreala.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, CNP-ul, numărul de telefon, domiciliul ți adresa de email. În momentul în care doriți să cumpărați online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Decoreala.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

I. INFORMAȚII GENERALE

Acestă pagină are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet decoreala.ro.

II. CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

II.1. Dacă sunteți client al site-ului, decoreala.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul decoreala.ro, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea site-ului.

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook, decoreala.ro va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

II.2. Dacă sunteți vizitator al site-ului, decoreala.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. SCOPURILE ȘI TEMEIURILE PRELUCRĂRII

III.1. Dacă sunteți client al site-ului, decoreala.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi decoreala.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și decoreala.ro, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și decoreala.ro.

 • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă decoreala.ro în contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea decoreala.ro de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul site-ului.

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de decoreala.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul creării contului, sau ulterior creării contului, la secțiunea Informațiile contului meu. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. În plus, puteți să vă dezabonați prin accesarea secțiunii Informațiile contului meu.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al decoreala.ro de a îmbunătății permanent experiența clienților pe site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

III.2. Dacă sunteți vizitator al site-ului, decoreala.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de decoreala.ro, prin intermediul site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al decoreala.ro de a asigura funcționarea corectă a site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. DURATA PENTRU CARE VĂ PRELUCRĂM DATELE

Ca principiu, decoreala.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina decoreala.ro (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, decoreala.rol va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului. În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, decoreala.ro va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de decoreala.ro pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 V. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, decoreala.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină decoreala.ro în desfășurarea activității prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către decoreala.ro prin intermediul site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

 VI. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate către decoreala.ro pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. DREPTURILE DE CARE BENEFICIAȚI

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către decoreala.ro, conform celor descrise în prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea decoreala.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către decoreala.ro a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
 • dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
  • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
 • Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, decoreala.ro să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
 • dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care :
  • persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
  • persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către decoreala.ro către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
 • dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
  • în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al decoreala.ro sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care decoreala.ro poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță;
  • în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
 • dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

termeni și condiții

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

Decoreala.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, dimensiunile si descrierea produselor. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor sau ecranul telefonului pot fi diferite față de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Prețurile afisate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor în vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract între utilizator și decoreala.ro și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că decoreala.ro se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.
Decoreala.ro folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

În cazul în care există nemulțumiri față de produsele achiziționate, Conform O.G. 130/2000 și O.G. 34/2014, clientul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris sau telefonic că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice (art. 2 lit. b).

Legea mai prevede si faptul că nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, fără a reprezenta urme de uzura, atât în cazul produsului cât ți ale accesoriilor/consumabilelor ce îl insoțesc, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factură fiscală, instrucțiuni etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, printr-o firmă de curierat. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind firma de curierat cu care magazinul online are contract, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare din partea clientului.

Conform legii, decoreala.ro va înapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, dacă este cazul) în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de client.


Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocam accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabila, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

Decoreala.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Decoreala.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabila a utilizatorilor.


JULIA HASCH SRL

 • Sediu social: Str. Mehedinți 65-67, sc. 1, ap. 17, Cluj-Napoca, Cluj
 • Email: contact@decoreala.ro
 • Tel: +0 755 607 173
 • Reg. Com:  J12/221/22.01.2019
 • Cod fiscal:  40474909

Cum pot deveni partener Decoreală?

Ne-ar place foarte mult să aducem produsele noastre cât mai aproape de oamenii iubitori de frumos așa că dacă ai o locație în care crezi că produsele handmade Decoreală s-ar putea odihni până sunt achiziționate, scrie-ne un mail pe adresa contact@decoreala.ro și vom putea discuta condițiile parteneriatului nostru.

No products in the cart.