Transportul este din partea noastră la comenzile peste 150 RON

povestea decoreala.ro

Magazinul Decoreală a prins contur în 2018, din dorința unei fete de 24 de ani de a ajuta iubitorii de petreceri dreamy și moderne să își îndeplinească visele vis a vis de cele mai frumoase evenimente din viața lor, prin accesorii de petrecere atent selecționate. În august 2019, după mai bine de un an de planificare, se lansează magazinului online. Cu pași mărunți, Decoreală aduce în Cluj produse Ginger Ray, brand cunoscut pentru accesoriile calitative și deosebite.

Dar apoi bate la ușă 2020 care aduce pandemia și toate petrecerile sunt anulate. Decoreală se pregătise serios pentru sezonul nunților și a avut parte de o surpriză. Astfel magazinul online a avut foarte mult de suferit, rămânând cu stocurile de accesorii pentru petrecerile burlăcițelor pe rafturi până în 2021.
În același timp, fata de aproape 26 de ani află că în familia Decoreală va apărea un spiriduș la final de 2020, așa că eforturile pentru a face magazinul online să plutească încep să se diminueze.

În 2021, după 6 luni de zile intense cu nopți nedormite și o energie nebănuită, apare ideea pentru noul produs handmade Decoreală. #mommybusiness Din acest punct magazinul o ia într-o cu totul altă direcție, urmând ca apoi să se axeze tot mai mult pe obiectele de decor handmade.
Vedem ce va mai urma!
Keep on watching us!
Mulțumim pentru că sunteți alături de noi!
Cu drag,
Decoreală
Ia-ți inspirația de aici

Citește blogul nostru

logo decoreala

 

 

 

Contact

(fără sediu deschis publicului larg)
Mehedinți, Cluj Napoca
+112 345 6789
contact@decoreala.ro

No products in the cart.