Află mai multe despre livrare dând click aici

Cum să îți organizezi baby shower-ul virtual

Ne-am gândit să vă venim în ajutor cu o mică idee vis a vis de baby shower-urile care nu mai suportă amânarea spre deosebire de alte petreceri!

Având în vedere perioada în care am aterizat de câteva săptămâni, în care ne este recomandată distanțarea socială, această măsură ducând la anularea pe bandă a evenimentelor, ne-am gândit să vă venim în ajutor cu o mică idee vis a vis de baby shower-urile care nu mai suportă amânarea spre deosebire de alte petreceri și pentru că acesta poate fi un eveniment minunat care ne mai poate ridica moralul într-o perioadă atât de delicată. Ar fi chiar păcat să nu mai sărbătorim viitoarea mămică care mai are, pentru moment, un picuț de timp liber în care să se poată destinde înainte de marele eveniment.

Baby shower-urile nu ar trebui anulate! Dacă tu și cei dragi aveți acces la internet, ar fi chiar păcat să nu vă strângeți online pentru a petrecere câteva ore în care să beți și să mâncați împreună, fiecare cu ce are pregătit. Noi avem câteva idei pe care ne dorim foarte mult să le împărtășim cu tine și care sperăm că te vor inspira să duci acest plan la bun sfârșit.

Ți-am captat atenția? Dă un mic scroll pentru a citi mai departe ideile noastre vis a vis de baby shower-ul virtual.

invita-ti prietenii & familia

Totul pornește de la invitația trimisă online și stabilirea canalului prin care vă veți putea strânge cu toții. Pentru crearea invitației, dacă vrei să fii fancy și să nu trimiți un simplu mesaj text cu detaliile, poți apela la Canva.com. Este o platformă care vine cu template-uri deja create și unde te poți juca cu fonturile și culorile pentru a crea o invitație pe placul tău. Dacă tot avem atât de mult timp liber zilele acestea, de ce să nu ne mai ocupăm și de astfel de activități care ne-ar destinde și mai mult?

Trecând mai departe, la canalele care vor putea găzdui întâlnirea voastră, puteți alege dintre Skype, Google Hangouts și Zoom.

pregateste dulciurile

dacă te numeri printre norocoasele care au persoanele apropiate în același oraș, poți împărți produsele de patiserie prin opțiunile de livrare disponibile în orașul tău

Ce e ăla party, chiar și baby shower-ul virtual, fără pic de dulce? Nu există așa ceva! Chiar dacă această petrecere este una ținută virtual, tu trebuie să te asiguri că îți vei îndeplini această plăcere. Poți da o comandă la cofetăria ta favorită și să aștepți livrarea prăjiturilor acasă sau, dacă îți place procesul de creație, să îți faci propriile dulciuri.

Iar dacă te numeri printre norocoasele care au persoanele apropiate în același oraș, poți împărți produsele de patiserie prin opțiunile de livrare disponibile în orașul tău. Sau să dai mai multe comenzi de platouașe la cofetăria favorită și să ceri livrarea la diferite adrese. Astfel veți putea gusta bunătățile cu toții.

decreaza-ti spatiul

Decorul este unul dintre elemenetele care îți vor face petrecerea virtuală și mai festivă. Pentru baby shower-ul tău avem noi câteva accesorii care te vor face să fii și mai entuziasmată. Dă click pe titlul produselor și ajungi direct pe pagina lor.

Tu trebuie doar să îți alegi elementele favorite, să le comanzi, un curier le va aduce la ușa ta și apoi le poți agăța în background-ul pe care îl vei folosi pentru baby shower-ul tău virtual.

enjoy your virtual baby shower!

Cam asta e tot ceea ce trebuie să bifezi de pe listă dacă vrei un baby shower online. Mai trebuie să aduci doar buna dispoziție, cei dragi îți vor trimite toată iubirea și poți considera că ai avut cel mai fain party înainte de a deveni mămică.

Ia să vedem cine ia în considerare această idee? Așteptăm gândurile voastre în comentarii!

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.