Având în vedere situația delicată, livrările prin Poșta Română sunt temporar suspendate. Există alte modalități de livrare începând de la 7.7 lei. Detalii aici

Despre livrare, modalități de plată și „Cum comand?”

Livrările de pe decoreala.ro se pot face prin firmă de curierat sau Poșta Română.

Taxa de transport diferă în funcție de metoda de livrare aleasă ( curierat sau poștă) și modul de plată, după cum urmează:

 1. Poșta Română: OPȚIUNE SUSPENDATĂ TEMPORAR
  • în cazul plății ramburs (realizată în momentul ridicării coletului): 14 lei
  • în cazul plății efectuate pe site, cu cardul, în momentul plasării comenzii: 8 lei
 2. Firmă de curieratLivrăriOnline – prețurile exacte vor fi calculate și afișate de către sistemul LivrăriOnline înainte de plasarea comenzii-
  • pentru livrarea la ușă cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii: 17 lei*
  • pentru livrarea la ușă cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 20 lei*
  • pentru livrarea prin Pachetomatele PoștaPanduri: 7,71 leiofertă specială până în iulie 2020

* Prețurile sunt valabile doar pentru localitățile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat și nu necesită km în plus. În cazul localităților îndepărtate, taxa pentru livrarea la ușă cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii este de 25 lei, iar pentru livrarea la ușă cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 28 lei.

!! Toate taxele de transport ce figurează în categoria Firmă de curierat- LivrăriOnline sunt aproximative, deoarece suma exactă va fi calculată de către sistem în pagina comenzii. Intră acolo și vezi taxa ta de livrare!

Prețurile sunt valabile doar pe teritoriul României. Pentru comenzile internaționale, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a vă comunica taxele de transport.

Decoreala.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de catre curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

Plata cu cardul în momentul efectuării comenzii

Plata se efectuează securizat prin intermediul MobilPay.

Cum comand?

Pentru a realiza o comandă pe site-ul nostru, trebuie doar să selectezi produsul dorit, să îți alegi nuanța, dacă este cazul, să îl adaugi în coșul de cumpărături, să dai checkout și să plasezi comanda.