Află mai multe despre livrare dând click aici

Despre livrare, modalități de plată și „Cum comand?”

Decoreala.ro este un magazin online care nu dispune de un sediu deschis publicului larg, astfel toate livrările coletelor se fac prin firmele de curierat chiar și în Cluj-Napoca.

Livrările de pe decoreala.ro se fac prin firma de curierat Cargus în colaborare cu LivrăriOnline.ro.

Toate comenzile plasate astăzi vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. Vă rugăm să vă luați o marjă de eroare pentru timpul de livrare de minim 2 zile, uneori apărând întârzieri din cauza logisticii.

Taxa de transport diferă în funcție de metoda de livrare aleasă și modul de plată, după cum urmează:

Firmă de curieratLivrăriOnline (Cargus) – prețurile exacte vor fi calculate și afișate de către sistemul LivrăriOnline înainte de plasarea comenzii-

*pentru livrarea la ușă cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii: 17 lei*

*pentru livrarea la ușă cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 20 lei*

* Prețurile sunt valabile doar pentru localitățile care se află în aria de acoperire a firmei de curierat și nu necesită km în plus. În cazul localităților îndepărtate, taxa pentru livrarea la ușă cu plata efectuată pe site în momentul plasării comenzii este de 25 lei, iar pentru livrarea la ușă cu plata ramburs (realizată în momentul ridicării coletului) : 28 lei.

!! Toate taxele de transport ce figurează în categoria Firmă de curierat- LivrăriOnline sunt aproximative, deoarece suma exactă va fi calculată de către sistem în pagina comenzii. Intră acolo și vezi taxa ta de livrare!

Prețurile afișate mai sus sunt valabile doar pe teritoriul României!

Decoreala.ro vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

Plata în sistem ramburs

Plata ramburs se efectuează integral la livrarea comenzii. În cazul livrării produselor de catre curieri, plata se va face către curierul care efectuează livrarea.

Plata cu cardul în momentul efectuării comenzii

Plata se efectuează securizat prin intermediul MobilPay.

Cum comand?

Pentru a realiza o comandă pe site-ul nostru, trebuie doar să selectezi produsul dorit, să îți alegi nuanța, dacă este cazul, să îl adaugi în coșul de cumpărături, să dai checkout și să plasezi comanda.