Află mai multe despre livrare dând click aici

Idei de decor pentru aniversarea ta

Știm cât de greu este să organizezi un party acasă, așa că ne-am gândit să îți venim în ajutor cu câteva idei de decor pentru aniversarea ta din care să te poți inspira.

Așa că, dacă ești în căutare de idei de decor pentru aniversarea ta, urmărește mai departe articolul nostru.

  1. Un decor finuț & floral

Fără doar și poate acesta este decorul nostru favorit din ultima vreme. Chiar dacă a venit toamna și acest setup ne duce mai mult cu gândul la vară, e mereu bine venit pentru o femeie care apreciază delicatețea. Dacă acest banner floral Happy Birthday ți-a făcut cu ochiul, îl poți cumpăra chiar de AICI.

2. Decorul jucăuș

Indiferent de vârstă, poți merge pe acest tip de decor fără probleme. Combinarea mai multor bannere nu dă greș niciodată! Poți recrea această idee de decor mixând Banner-ul rose gold Happy Birthday cu Banner-ul de petrecere glitter pe auriu sau argintiu și cu Ghirlanda mată albastru și rose gold Twinkle sau Ghirlanda mată roz și rose gold Twinkle.

3. Decorul perfect pentru petrecerea de 30 de ani

banner happy birthday 30

Nici o zi de naștere de 30 de ani nu poate trece neobservată, așa că noi venim cu această propunere de decor care are în centru cel mai cool banner: Banner auriu Happy 30th Birthday.

4. Setup-ul „unicorn like”

banner cu irizatii happy birthday

Dacă ai o fire mai cu capul în nori și ești îndrăgostită de aceste nuanțe, atunci banner-ul cu irizații Happy Birthday este clar făcut pentru tine și trebuie musai să îl achiziționezi din timp de AICI. La el mai poți adăuga și o ghirlandă mată roz și rose gold Twinkle și ai recreat o parte din decorul propus de noi. Ce zici? Ești gata de party?

5. Iar dacă încă ești în pană de idei și ai nevoie de și mai multă inspirație, pe Pinterest am strâns într-un album cele mai faine idei de decor pentru aniversarea ta. Intră și vezi ce anume ți s-ar potrivi. Click AICI

Și acestea fiind spuse, am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea mea!

Cu drag,

Echipa Decoreală

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Comments Yet.

Previous
Cum să îți organizezi baby shower-ul virtual
Idei de decor pentru aniversarea ta