Află mai multe despre livrare dând click aici

Termeni si conditii

Accesarea și folosirea acestui site, implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

Informații despre produse

Decoreala.ro face toate eforturile pentru a vă prezenta cu maximă corectitudine culorile, dimensiunile si descrierea produselor. De asemenea, culorile pe care le vedeți pe monitor sau ecranul telefonului pot fi diferite față de culorile reale ale produselor.

Comenzi

Nu există comandă minimă impusă. Toate prețurile afișate pe site sunt în RON. Prețurile afisate nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscală.
Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se trimite împreună cu produsele comandate la adresa de livrare.
Conform legilor în vigoare, comanda facută pe acest website se consideră un contract între utilizator și decoreala.ro și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că decoreala.ro se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plătească contravaloarea comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe website atunci când considerăm că acest lucru este necesar.
Decoreala.ro folosește serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plată, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

În cazul în care există nemulțumiri față de produsele achiziționate, Conform O.G. 130/2000 și O.G. 34/2014, clientul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris sau telefonic că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice (art. 2 lit. b).

Legea mai prevede si faptul că nu pot fi denunțate unilateral contractele de furnizare a unor produse care prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (art. 10 lit. c). Astfel, produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, fără a reprezenta urme de uzura, atât în cazul produsului cât ți ale accesoriilor/consumabilelor ce îl insoțesc, cu etichetele intacte și documentele originale care l-au însoțit (factură fiscală, instrucțiuni etc.).

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, printr-o firmă de curierat. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în altă stare decât cea în care au fost livrate, cele care nu au fost returnate folosind firma de curierat cu care magazinul online are contract, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalării necorespunzătoare din partea clientului.

Conform legii, decoreala.ro va înapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport, dacă este cazul) în cel mult 14 zile calendaristice de la data returnării, prin transfer bancar în contul specificat de client.


Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În cazul în care considerăm că obligația aceasta nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă blocam accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabila, pe perioadă determinată sau nedeterminată. Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator și a unei parole. Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea dumneavoastră, consecințele oricărei activități desfășurat prin folosirea parolei revenindu-vă integral. Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Confidențialitatea datelor personale

Decoreala.ro se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților săi și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul, adresa de email, adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Decoreala.ro numai în scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul și toate elementele acestuia (grafică Web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina transportatorului.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge în magazin.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul sau o ofertă promoțională.

Dacă intervin probleme la o comandă vă vom contacta prin email sau telefonic.

Dispoziții finale

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabila a utilizatorilor.


JULIA HASCH SRL

 • Sediu social: Str. Mehedinți 65-67, sc. 1, ap. 17, Cluj-Napoca, Cluj
 • Email: contact@decoreala.ro
 • Tel: +0 755 607 173
 • Reg. Com:  J12/221/22.01.2019
 • Cod fiscal:  40474909